طرز تهیه زولبیا بدون نشاسته به 2 روش

به گزارش وبلاگ دلند چت، اگر کمی حوصله به خرج دهید به راحتی می توانید یک زولبیا خوشمزه خانگی و سالم درست کنید. طرز تهیه زولبیا بدون نشاسته مانند دیگر زولبیا هاست، فقط به جای نشاسته باید از آرد بهره ببرید.

طرز تهیه زولبیا بدون نشاسته به 2 روش

وبلاگ دلند چت | سرویس آشپزی - زولبیا یک شیرینی خوشمزه مخصوص ماه رمضان است. جالب است بدانید که این شیرینی در بین مردم هند نیز بسیار رایج است و در سفره های آن ها زیاد دیده می گردد. این شیرینی به دلیل شیرینی زیاد و درست شدن با نشاسته، بسیار چاق کننده است؛ به همین دلیل بعضی به دنبال یک دستور برای تهیه زولبیا هستند که در آن نشاسته به کار نرود. البته باز هم کالری زولبیا به دلیل قند زیادی که دارد، بالاست و برای افرادی که دیابت یا اضافه وزن دارند توصیه نمی گردد. در ادامه دو دستور تهیه برای زولبیا بدون نشاسته را خواهید خواند.

1. طرز تهیه زولبیا بدون نشاسته

موادلازم
آرد یک و یک دوم پیمانه
شکر2 پیمانه
آب 1 پیمانه
زعفران کمی
روغنبه میزان لازم
بکینگ پودر1/2 قاشق چایخوری
پودر یا خلال بادام و پسته برای تزئین زولبیا کمی

زمان لازم برای تهیه و آماده سازی زولبیا 1 ساعت

دستور تهیه

  • ابتدا شربت زولبیا را تهیه کنید. برای این کار باید شکر و آب را مخلوط نموده و روی حرارت بگذارید تا شکر ها حل شوند و شربت قوام آید.
  • برای تهیه خمیر زولبیا ابتدا آرد را الک و با مقدار کمی آب مخلوط کنید و سپس بیکینگ پودر و زعفران را به آن اضافه و مخلوط نمایید تا یک خمیر یکدست حاصل گردد.
  • در یک تابه به قدری روغن بریزید که وقتی خمیر زولبیا در آن ریخته می گردد، در روغن شناور باشد.
  • خمیر آماده شده را درون قیف بریزید و صبر کنید تا روغن داغ گردد.
  • سپس سر قیف را بالای روغن بگیرید و آن را فشار دهید و سریع دست خود را به صورت دایره بچرخانید تا شکل زولبیا حاصل گردد. به تعدادی زولبیا در ظرف بریزید که زولبیا ها به هم برخورد نکنند و به یکدیگر نچسبند و فضای کافی برای پف کردن داشته باشند.
  • صبر کنید تا یک طرف زولبیا سرخ گردد، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز سرخ گردد.
  • سپس آن را از روغن خارج کنید و در یک توری بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته گردد.
  • زولبیاها را به مدت 30 دقیقه در شربت بگذارید و دوباره آن را در یک توری قرار دهید تا شربت اضافی آن گرفته گردد.
  • زولبیا را در ظرف مورد نظر برای سرو بگذارید و روی آن را با کمی پودر یا خلال پسته یا بادام تزئین کنید.

نوش جان …

2. طرز تهیه زولبیا هندی (زولبیای بدون نشاسته)

مواد لازم برای مواد خمیر
آرد صاف شدهنصف فنجان
آرد نخودچییک و نیم قاشق چایخوری
مایه خمیر خشک (مایه خمیر خشک مدت زمان آماده سازی خمیر را کاهش می دهد)نصف قاشق چایخوری
روغن یا کره آب شدهنصف قاشق چایخوری
شکرنصف قاشق چایخوری
آب ولرمنصف فنجان
کره آب شده برای سرخ کردن به مقدار لازم
پودر پسته یا خلال پسته به مقدارلازم برای تزیین
مواد لازم برای شربت زولبیا
شکریک و نیم فنجان
آبدو فنجان
پودر هل (یا هل خرد شده)یک چهارم قاشق چایخوری
زعفران دم نموده سه قاشق غذاخوری
آب لیمویک قاشق چایخوری

زمان لازم برای تهیه و آماده سازی زولبیا دو ساعت

دستور تهیه شربت زولبیا

  • آب و شکر را در یک تابه گود ریخته و با هم مخلوط کنید.
  • تابه را روی شعله بگذارید تا بجوشد.
  • سپس زعفران دم نموده و پودر هل را به آن اضافه کنید.
  • پس از اینکه شربت کمی جوشید، غلیظ شد و قوام آمد کمی از آن را در یک بشقاب بریزید و انگشت خود را در آن فرو کنید. اگر پس از جدا کردن انگشتهایتان از یکدیگر بین دو انگشت شما رشته ای تشکیل شد یعنی شربت آماده است. شعله را خاموش کنید و آن را کنار بگذارید تا کمی خنک گردد و به سراغ درست کردن زولبیا بروید.

دستور تهیه زولبیا

  • شکر را با کمی آب ولرم در یک کاسه کوچک بریزید و خوب هم بزنید تا شکر ها حل شوند.
  • پس از آن مخمر را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا مخمر کاملا حل گردد.
  • روی کاسه را با پلاستیک کامل بپوشانید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا مخمر عمل کند. (قابل ذکر است که در روش های دیگر برای تخمیر از ماست استفاده می گردد، ولی در این روش برای تخمیر از خمیر مایه خشک استفاده می کنیم.)
  • آرد ها را الک کنید و در یک ظرف بریزید و همه مواد تشکیل دهنده خمیر را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
  • سپس مخمر را به آن اضافه کنید.
  • اکنون مواد را به قدری هم بزنید تا کاملا یکدست گردد و هیچ توده ای در آن باقی نماند.
  • اگر خمیر به قوام مورد نظر نرسیده بود کمی آب ولرم به مخلوط اضافه کنید تا خمیر به قوام مورد نظرتان برسد.
  • حال کاسه خمیر را با یک پلاستیک بپوشانید و یک ساعت آن را کنار بگذارید.
  • پس از یک ساعت می توانید زولبیا را سرخ کنید. برای این کار باید خمیر را داخل قیف بریزید. (اگر قیف ندارید می توانید یک ظرف سس را خوب بشویید تا بوی آن گرفته گردد و سپس به عنوان قیف از آن بهره ببرید.)
  • کره آب شده یا روغن را در یک تابه نچسب بریزید تا گرم گردد.
  • حال قیف را فشار دهید تا خمیر ها بیرون بیایند و سریع دست خود را به حالت دایره و مارپیچ بچرخانید.
  • صبر کنید تا یک طرف زولبیا سرخ گردد سپس آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ گردد.
  • به تعدادی زولبیا در روغن بریزید که زولبیا ها به هم نچسبند و فضای کافی برای پف کردن داشته باشند.
  • پس از سرخ شدن، زولبیا ها را در یک توری بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته گردد و سپس آن را به مدت نیم ساعت در ظرف حاوی شربت بگذارید تا خوب شیرین و عسلی شوند.
  • دوباره آنها را در یک توری بگذارید تا شربت های اضافی آن گرفته گردد.
  • آن ها را در ظرف مورد نظر برای پذیرایی بچینید.

نوش جان …

بیشتر بدانید: طرز تهیه زولبیا بامیه بازاری در خانه

اگر شما نیز تجربه ای از درست کردن زولبیا بدون نشاسته دارید یا طرز تهیه متفاوتی برای آن می شناسید، تجربیات خود را با ما در میان بگذارید. می توانید نظرات و سوالات خود را به وسیله بخش ارسال نظر در انتهای همین صفحه برای ما ارسال نمایید تا به سوالاتتان پاسخ داده و تجربیاتتان را با دیگران به اشتراک بگذاریم.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه زولبیا بدون نشاسته به 2 روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه زولبیا بدون نشاسته به 2 روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید