ویندوز 365 رونمایی شد
به گزارش وبلاگ دلند چت، مایکروسافت گفت که ویندوز 365 می تواند تجربه بسیار متفاوتی را برای سازمان هایی که در پی مجازی سازی کار های خود هستند، فراهم کند. به گفته این شرکت، کسب وکار ها می توانند ظرف چند دقیقه پی سی های کلود خود را ایجاد نموده و در اختیار کارمندان قرار دهند.
مایکروسافت به تازگی و در جریان کنفرانس اینسپایر از سرویس تازهی به نام ویندوز 365 رونمایی کرد که امکان دسترسی به رایانه های کلاد را از هر جایی و با هر دستگاهی برای کاربران فراهم می نماید و می توان به وسیله یک مرورگر وب به ویندوز 10 یا ویندوز 11 خود دسترسی داشت.
اگرچه اخیرا بسیاری از شرکت ها برای کسب وکار های خود به استفاده از راه چاره های مجازی و دسترسی از راه دور به پی سی ها روی آورده اند، اما مایکروسافت با دستاورد تازه خود یعنی ویندوز 365، به طور جدی به این حوزه ورود نموده و میخواهد تا پی سی های مبتنی بر کلود را برای کسب وکار ها فراهم کند تا از این طریق بتوانند ترکیبی از کار در خانه و محل کار را به شیوه بهتری مدیریت و تجربه نمایند.
به گفته مایکروسافت، ویندوز 365 در تمامی مرورگر های امروزی کار می نماید و حتی می توان به وسیله اپلیکیشن Remote Desktop هم به آن دسترسی داشت. کاربران می توانند با انواع دستگاه های به پی سی های مبتنی بر کلود خود دسترسی داشته باشند.در توضیحات ویندوز 365 اسم شده که می تواند به کارمندان و کاربران این اجازه را دهد تا ویندوز خود را با تمامی اپلیکیشن ها، ابزارها، اطلاعات و تنظیمات آن، روی دستگاه هایی، چون رایانه های مک، آیپدها، سیستم های لینوکس و حتی دستگاه های اندرویدی استریم نمایند.
به گفته مایکروسافت، ویندوز 365 از تاریخ دوم آگوست (11 مرداد) عرضه خواهد شد و تنها در اختیار کسب وکار ها و شرکت ها قرار خواهد گرفت. هزینه اشتراک ماهانه هم برای هر کاربر در نظر گرفته شده است. هنوز اطلاعات دقیقی در مورد بهای مشخص شده برای این اشتراک اعلام نشده است.
طبق گفته ردموندی ها، دو نسخه از ویندوز 365 عرضه خواهد شد که شامل Business و Enterprise می شوند. هر دو نسخه مبتنی بر پلتفرم Azure Virtual Desktop هستند و هر پی سی کلود با مشخصاتی قابل تنظیم است به طوری که پایین ترین آن از یک پردازنده، رم 2 گیگابایتی و حافظه 64 گیگابایتی بهره می برد و بالاترین آن به هشت پردازنده، رم 32 گیگابایتی و حافظه داخلی 512 گیگابایتی خواهد رسید.
مایکروسافت برای هر دو نسخه از ویندوز 365، دوازده مدل با مشخصات مختلف مشخص نموده که کسب وکار ها می توانند هر کدام را با توجه به احتیاج پردازشی و محاسباتی خود انتخاب نمایند.
مایکروسافت بیان کرد که ویندوز 365 می تواند تجربه بسیار متفاوتی را برای سازمان هایی که در پی مجازی سازی کار های خود هستند، فراهم کند. به گفته این شرکت، کسب وکار ها می توانند ظرف چند دقیقه پی سی های کلود خود را ایجاد نموده و در اختیار کارمندان قرار دهند.
این ابزار تازه می تواند برای کسب وکار هایی که برای مدیریت امور خود از نیرو های دورکار و یا نیرو های موقتی استفاده می نمایند، گزینه مناسبی برای استفاده باشد. چرا که از این طریق، پی سی ویندوزی به طور کامل در فضای کلود وجود دارد و دیگر هیچ نگرانی بابت امنیت اطلاعات وجود نخواهد داشت.
چند سالی بود که مهندسان مایکروسافت در حال کار روی این ویندوز 365 بودند که همه گیری ویروس کرونا، موجب شد تا کار را با جدیت و سرعت بیشتری دنبال نمایند.
این شرکت در کنار ویندوز 365، بخشی از تمرکز خود را روی ارتقای اپلیکیشن تیمز برای برقراری تماس های ویدیویی معطوف کرد تا کسب وکار ها بتوانند به وسیله این اپلیکیشن، ارتباط بهتری را در ایام همه گیری و شرایط دورکاری، با کارمندان خود داشته باشند.
منبع: آی تی ایران
منبع: فرادید