طرز تهیه مربای به؛ مخصوص روزهای پاییزی
به گزارش وبلاگ دلند چت، پاییز فصل پخت و استفاده از میوه به است. میوه ای که می توان از آن مربا و ترشی های خوشمزه ای درست کرد و با چند فوت و فن ساده از یک میوه طعم های مختلفی را ساخت. میوه ای که به شدت دیر فاسد می گردد و هواداران ویژه خود را دارد. روش های زیر را به کار بگیرید تا بتوانید از به یک مربای خوشمزه بپزید.
مواد لازم برای تهیه مربای به:
به: دو و نیم کیلوگرم
شکر: دو کیلوگرم
آب: یک لیتر
آبلیمو: چهار قاشق سوپ خوری
دانه هل: یک قاشق سوپ خوری
گلاب: یک قاشق غذاخوری
وانیل: نوک قاشق مرباخوری
چوب دارچین: دو تکه
طرز تهیه و دستور پخت مربای به:
1. ابتدا باید به ها را پوست بکنید. دانه های درون آن را خارج کنید و به قطعات دل خواه برش بزنید. اما اگر می خواهید برش های به شما کاملا ترد گردد بهتر است آنها را به صورت خلال های نازک در آورید.
2. آب و نیم کیلوگرم شکر سفید را داخل قابلمه ای با مقدار مناسب با هم مخلوط کنید.
3. سپس به ها را به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت میانه بگذارید تا آب به جوش بیاید.
4. بعد از این که آب چند جوش زد، قابلمه را از روی حرارت بر دارید و بقیه شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رنگ به تغییر کند.
5. مربا را از روی حرارت بردارید و آب لیمو، وانیل، دارچین، گلاب یا دانه هل را به دلخواه اضافه کنید. فرصت دهید مربا در دمای محیط، سرد و غلیظ گردد.
منبع: ایرنا زندگی