طرز تهیه مربای به؛ مخصوص روزهای پاییزی

به گزارش وبلاگ دلند چت، پاییز فصل پخت و استفاده از میوه به است. میوه ای که می توان از آن مربا و ترشی های خوشمزه ای درست کرد و با چند فوت و فن ساده از یک میوه طعم های مختلفی را ساخت. میوه ای که به شدت دیر فاسد می گردد و هواداران ویژه خود را دارد. روش های زیر را به کار بگیرید تا بتوانید از به یک مربای خوشمزه بپزید.

طرز تهیه مربای به؛ مخصوص روزهای پاییزی

مواد لازم برای تهیه مربای به:

به: دو و نیم کیلوگرم

شکر: دو کیلوگرم

آب: یک لیتر

آبلیمو: چهار قاشق سوپ خوری

دانه هل: یک قاشق سوپ خوری

گلاب: یک قاشق غذاخوری

وانیل: نوک قاشق مرباخوری

چوب دارچین: دو تکه

طرز تهیه و دستور پخت مربای به:

1. ابتدا باید به ها را پوست بکنید. دانه های درون آن را خارج کنید و به قطعات دل خواه برش بزنید. اما اگر می خواهید برش های به شما کاملا ترد گردد بهتر است آنها را به صورت خلال های نازک در آورید.

2. آب و نیم کیلوگرم شکر سفید را داخل قابلمه ای با مقدار مناسب با هم مخلوط کنید.

3. سپس به ها را به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت میانه بگذارید تا آب به جوش بیاید.

4. بعد از این که آب چند جوش زد، قابلمه را از روی حرارت بر دارید و بقیه شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رنگ به تغییر کند.

5. مربا را از روی حرارت بردارید و آب لیمو، وانیل، دارچین، گلاب یا دانه هل را به دلخواه اضافه کنید. فرصت دهید مربا در دمای محیط، سرد و غلیظ گردد.

منبع: ایرنا زندگی

به "طرز تهیه مربای به؛ مخصوص روزهای پاییزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای به؛ مخصوص روزهای پاییزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید