نکات و مقادیر پخت قیمه نذری برای 40 پرس

به گزارش وبلاگ دلند چت، سلام، حالتون چطوره؟ ایام شهادت اباعبدالله رو بهتون تسلیت میگم.

نکات و مقادیر پخت قیمه نذری برای 40 پرس

من تا به حال قیمه نذری نپخته بودم. راستش رو بخواید فکر میکردم خیلی سخت باشه و به همین دلیل سراغش نمی رفتم. این بار با همسر نیت کردیم با تعداد کم پلو و قیمه نذری بدیم. البته ما همواره نذری هامون تعدادش کم هست. دعا کنید خدا توان نذری دادن های عظیم رو بهمون بده. قیمه نذری هم اصلا سخت نبود. یعنی سختیش استرسی بود که برای مراحل کار میکشیدم که پخته، نپخته، جا افتاده، نیفتاده و این صحبتا.. وگرنه این روشی که من پختم، خورشت سخت و پر دردسری نبود.

خب برای این قیمه من در نظرم بود چیری جدود 20-30 تا نیم پرس تهیه کنم. اما بعد از اینکه این مقادیر رو پختم و توی ظرف ها ریختیم، متوجه شدم این مقادیر برای حدود 40 پرس کامل غذا کافیه.

مواد لازم برای قیمه نذری

  • گوشت بدون استخوان (من از گوشت گوسفندی استفاده کردم) 1/5 کیلو
  • لپه 600 گرم
  • پیاز 3 عدد
  • سیب زمینی 3 عدد
  • رب گوجه نیم کیلو
  • لیمو عمانی 10 عدد
  • پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
  • نمک حدود 3 قاشق غذاخوری (حتما کم کم اضافه کنید و بچشید)
  • فلفل سیاه 1 قاشق غذاخوری سرخالی
  • زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
  • دارچین نصف قاشق غذاخوری
  • محلول زعفران دم نموده 3 قاشق غذا خوری

مراحل تهیه قیمه نذری

خب با بسم الله آغاز میکنیم. لپه رو از شب قبل خیس میکنیم و تا فردا صبحش دو بار آبش رو عوض میکنیم.

فرداش صبح زود پیاز ها رو ریز خرد میکنیم و میریزیم توی قابلمه ای که قطرش 30 سانت هست (با این مقادیر، این قابلمه کاملا پر میشه ولی اندازه ش کافیه). مقداری روغن میریزیم روی پیاز ها و زردچوبه رو اضافه میکنیم و پیاز رو تفت میدیم.

کمی که رنگ پیاز شیشه ای شد گوشت هایی که به اندازه های 2 سانتی خرد کردیم رو اضافه میکنیم و بهش فلفل سیاه رو اضافه میکنیم. گوشت ها رو در روغن و پیاز تفت میدیم. اونقدری که رنگ گوشت تغییر کنه و کمی هم جمع بشه و خودش رو بگیره.

لپه های خیس خورده رو آبکش میکنیم تا آب اضافیش خارج بشه و به گوشت در حال تفت خوردن اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم.

3/4 قابلمه رو پر از آب میکنیم و در قابلمه رو میذاریم تا گوشت و لپه باهم بپزه.

بعد از حدود 2 ساعت میریم سراغش و تست میکنیم که گوشت و لپه 90 درصد پخته باشه، اگه نپخته بودن باز هم زمان میدیم تا روی حرارت ملایم آروم قل بزنه و بپزه.

من سیب زمینی ها رو هم در همین مرحله قبل از اینکه رب رو اضافه کنم در حد کم سرخ کردم و به خورشت اضافه کردم. در ادامه مطلب نکات رو در خصوص سیب زمینی بخونید.

بعد از اینکه گوشت و لپه پخته بودن حدودا، رب رو در مقداری روغن تفت میدیم و بهش دارچین میزنیم و به خورشت اضافه میکنیم. نمک و پیاز داغ(نکات رو بخونید) رو هم در همین مرحله اضافه میکنیم.

حدود 10 عدد لیمو عمانی رو با چنگال سوراخ سوراخ میکنیم و به خورشت اضافه میکنیم. میتونید به جای لیموی کامل از پرک لیمو بهره ببرید که طعم و ترشی بیشتری داره. البته لیمو عمانی با پوست یه عطر خاصی به خورشت میده و یه تلخی خاصی که خیلی ها عاشقشن و خیلی ها هم دوستش ندارن. دقیقا مثل من و مرتضی که من دوست ندارم و مرتضی عاشقشهمنبع: مجله الکترونیک دونفره

به "نکات و مقادیر پخت قیمه نذری برای 40 پرس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نکات و مقادیر پخت قیمه نذری برای 40 پرس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید