بازدید رئیس دانشگاه تهران از پژوهشکده فناوری های همگرا

به گزارش وبلاگ دلند چت، رئیس پژوهشکده فناوری های همگرای دانشگاه تهران از همکاری های بین المللی با دانشگاه های استنفورد، دانشگاه پوآتیه، دانشگاه اوزاکا ژاپن، دانشگاه تورنتو و مرکز ایفادو آلمان و مرکز مغز سویس در زمینه های آموزشی و پژوهشی اطلاع داد.

بازدید رئیس دانشگاه تهران از پژوهشکده فناوری های همگرا

به گزارش وبلاگ دلند چت، رئیس دانشگاه تهران، به همراه هیأت رئیسه روز گذشته (یکشنبه، 30 آذرماه) از پژوهشکده فناوری های همگرا بازدید کرد.

در این بازدید دکتر رضا رستمی، رئیس پژوهشکده فناوری های همگرا به معرفی پژوهشکده و تشریح فعالیت ها و برنامه های اجرا شده و نیز صندلی و نقش دانش فناوری های همگرا (نانو، بایو، اطلاعات و شناختی) به صورت یکپارچه و همگرا برای جامعه پرداخت.

وی همچنین بر اهمیت ایجاد همگرایی بین علوم و تفکر میان و فرارشته ای به وسیله انجام پژوهش های مشترک و توسعه آموزش های مربوط تأکید کرد.

رئیس پژوهشکده فناوری های همگرا توضیح داد: دانشگاه هایی که به لحاظ تنوع و تعدد رشته هایعلمی جزو دانشگاه های جامع دنیا محسوب می شوند، اکنون به سمت راهنمایی و حمایت از پژوهش ها و آموزش های میان رشته ای در حوزه های پیشرو علوم می فرایند که در ایران نیز، دانشگاه تهران برای نخستین بار در کشور، با استفاده از ظرفیت های موجود، این هم افزایی علمی منسجم را در قالب یک پژوهشکده جامع و همگرا به نام NBIC ایجاد نموده است.

رستمی، پذیرش یازده طرح از طرح های شهید احمدی روشن با همکاری بنیاد ملی نخبگان، پذیرش طرح هایی با حمایت مرکز راهبردی فناوری های همگرا و ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی و همکاری های بین المللی با دانشگاه های استنفورد، دانشگاه پوآتیه، دانشگاه اوزاکا ژاپن، دانشگاه تورنتو و مرکز ایفادو آلمان و مرکز مغز سویس در زمینه های آموزشی و پژوهشی را از فعالیت های جاری پژوهشکده فناوری های همگرا برشمرد.

طبق اعلام روابط عمومی دانشگاه تهران، برای نخستین بار در کشور، پژوهشکده فناوری های پیشرو و همگرا در چهار حوزه شناختی، بایو ، اطلاعات و نانو، با همکاری دانشگاه تهران، علوم پزشکی تهران و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در دانشگاه تهران تأسیس شده است. هدف اصلی تأسیس این پژوهشکده که به اختصار NBIC نامیده می گردد، توسعه فعالیت های نوآوری، پژوهشی و آموزشی در حوزه های چهارگانه علوم پیشرو، علوم شناختی، بایوتکنولوژی، علوم اطلاعات و نانوفناوری است.

راهنمایی پژوهش و توسعه فناوری در دانشکده های مختلف دانشگاه به صورت میان رشته ای، هم افزا و منسجم در راستای توسعه علوم و فناوری های کلیدی همگرا با ارزش افزوده کلان و راهبردی برای دانشگاه و کشور، تربیت نیروی انسانی بین رشته ای مورد احتیاج کشور در حوزه علوم و فناوری های شناختی، بایو، اطلاعات و نانو با راهنمایی و حمایت از پژوهش و آموزش میان رشته ای در این حوزه ها در دانشکده های مربوط، استفاده بهینه از ویژگی میان رشته ای علوم و فناوری های همگرا جهت فعال سازی و ایجاد تحرک در آموزش، پژوهش و توسعه فناوری در کلیه رشته های مرتبط در دانشگاه و ارتقا و تحکیم موقعیت علمی و فناوری کشور و دانشگاه تهران در زمینه های علوم فناوری های شناختی، بایو، اطلاعات و نانو در سطح دنیای از اهداف این پژوهشکده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "بازدید رئیس دانشگاه تهران از پژوهشکده فناوری های همگرا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بازدید رئیس دانشگاه تهران از پژوهشکده فناوری های همگرا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید